Om oss

AW Hemsidor är en design & webbyrå i Kalmar med visionen att förenkla och förbättra olika företags webblösningar.
Vår affärsidé är simpel, vi hjälper till med allt vad webbprojekt innebär, från uppstart till lansering - till ett fast pris. Vi tror inte på serviceavtal utan utbildar våra kunder så de själva kan hålla sin hemsida uppdaterad & aktuell i framtiden. Finns er verksamhet inte i Kalmar? Det gör ingenting, vi är regelbundet på bla. Gotland och i Göteborg. Vi åker gärna och träffar er för att få en tydligare bild av verksamheten!

Upptäck AW

Hotellverksamhet

Vi utvecklar bokningssystem, från att kund bokar till bokfört - allt i ett knapptryck. Vi erbjuder även kanalhanterare vilket gör att ni kan erbjuda bokning på booking.com, hotels.com, expedia mm. utan risk för dubbelbokningar.

E-handel

Webbshop, liten som stor ligger varmt om våra hjärtan. Vi har kunskap kring butiker med allt från tre produkter till grossistbutiker med automatiska system som genererar hundratals produkter veckovis.

Bokningssystem

Oavsett verksamhet, kiropraktor som massör så har vi systemet för att dina kunder enkelt ska kunna göra onlinebokningar och minska all den hantering som manuell bokning kräver. Mer tid till dig - enklare och tydligare för kunden.

Stadskärna

På vårt CV har vi även Kalmar City som kund där vi utvecklat en hemsida som samlar dess köpmannaförening på ett och samma ställe - med dess utbud av butiker, blogg och kontaktuppgifter. Allt för att värna om en levande stadskärna!

Start-up

Vi är vana vid uppstarter av företag där vi kan bidra med allt från noll till hundra. För ett urval av våra kunder har vi bistått med såväl logotyp, grafisk profil samt inriktad digital design för att främja företagets uppstart.

Designade hemsidor

För oss är hemsidor mer än bara ett måste, det bör vara lika levande som verksamheten själv. Vi utvecklar moderna & framtidssäkrade hemsidor & erbjuder alltid gratis designförslag så att ni ska kunna se vad ni betalar för.

Vilka är vi?

Företaget AW Hemsidor består av Albin, William och Jonathan. Tre killar i tjugoårsåldern som har drivit olika projekt i över fem år. Albin och William kände att något nytt kallade på dem efter att tillsammans ha investerat i båtar, att de istället ville göra något nytt. Att kombinera deras olika kompetenser inom skapande av webbplatser blev då ett självklart val för dem och det resulterade i deras egna webbyrå.

Jonathan blev en del i företaget efter att ha arbetat med sälj utomlands. Han var inte helt okänd för de andra, utan han var den som för flera år sedan planterade iden att investera i båtar hos Albin och William, under tiden de gick i skolan tillsammans. Nu arbetar de tillsammans för att bygga upp och stärka olika företag genom att effektivisera digitala processer och system.

"Vi värnar om vår kontakt med er som kunder och tar oss an varje projekt med stor entusiasm och vilja om att ni ska få en välplanerad och effektiv profil. För oss är ert företags framgång också vår framgång!"

Albin Myrbäck

Albin Myrbäck
Tel: 072-387 08 40
E-post: albin@awhemsidor.se

Viljan att driva projekt har alltid varit en central egenskap hos Albin. Han har både funnit sig i att driva en journalistikhemsida och i att utveckla en seglarskola för vuxna. Nu använder han sin entreprenörsmentalitet för att analysera branscher och se vad som behövs för att sticka ut ur mängden.

Merit: Köpte som 13 åring in ett parti iPads att sälja vidare för vinst.

William Porsvi

William Porsvi
Tel: 072-310 71 44
E-post: william@awhemsidor.se

Teknikintresset hos William började redan när han var liten. Han har gjort allt från att meka med motorer och sälja båttillbehör till att utveckla specialutformade system. Hans intressen utöver jobbet är att putsa på bilen eller koppla av en solig dag på segelbåten.

Merit: Programmerade ett eget interaktivt elsystem i sin båt.

Jonathan Östman

Jonathan Östman
Tel: 076-172 61 42
E-post: jonathan@awhemsidor.se

Jonathan har man kunnat se arbeta i butik, köpa tjänster av i telefon och skaka hand med i sin egen verksamhet. Från att ha rest runt i världen och sökt med ljus och lykta efter guld i Kanada och skrivit låtar på en båt i Medelhavet så har han nu stadgat sig.

Merit: Har arbetat med sälj sedan han var 13 år.

Organisationsnummer: 969788-2711
Bankgiro: 364-3574
Slöjdaregatan 11
393 66 Kalmar